Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020



 ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

2 μελιτζάνες χοντρές 

1 μεσαίο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη

μαϊντανό ψιλοκομμένο

αλάτι,πιπέρι,λίγο σκόνη σκόρδου

1 κουτάλια της σούπας ξύδι

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

150 γρ. φέτα χοντροκομμενη.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε στο φούρνο με μια λαδόκολλα στο ταψί τις μελιτζάνες στους 180 βαθμούς μέχρι να βάζετε ένα πιρούνι και να τις νιώθετε μαλακές. Αφού κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,τις κόβετε χοντρά κομμάτια και τις βάζετε στο τρυπητό να φύγουν τα υγρά τους. Παίρνουμε ένα μπολ και ρίχνουμε όλα τα υλικά μας μέσα ανακατεύουμε καλά και η μελιτζανοσαλατα μας είναι έτοιμη!!! Διατηρούμε στο ψυγείο μας για καμιά 3 μέρες.


Καλή απόλαυση και μην ξεχνάτε να αγαπάτε και τον εαυτό σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου