ΥΛΙΚΑ
50 Φύλλα βασιλικού
200 γρ. ελαιόλαδο
50 γρ. κουκουνάρι
1 σκελιθρα σκόρδο
50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνουμε το μουλτι και βάζουμε μέσα τον βασιλικό,το κουκουνάρι,το σκόρδο,το πιπέρι και ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι μας.Στο τέλος προσθέτουμε την παρμεζάνα. Τα κλείνουμε σε ένα βάζο και το διατηρούμε στο ψυγείο. Μια ιδέα είναι να κάνετε πίτσα με σάλτσα σπιτική,μοτσαρελα και πεστο βασιλικού!!! Αυτη είναι η αγαπημένη μου!!! Κάθε φορά που την φτιάχνω θυμάμαι την κερκυρα οπού εκεί την είχα δοκιμάσει για πρώτη φορά!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου