CHEESE CAKE
ΥΛΙΚΑ
1 και μισό πακέτο πτι μπερ
1 τετράγωνο βούτυρο λιωμένο
1 φλιτζανάκι του καφέ αμύγδαλα ψημένα
1 πακέτο μεγάλο Φιλαδέλφεια
1 κομπόστα μεγάλη βύσσινο η μαρμελάδα με φρούτα του δάσους
1 μεγάλο κουτί κρέμα γάλακτος φυτική
1 ποτήρι του κρασιού άχνη ζάχαρη
2 έως 3 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
Χυμο απο μισο λεμονι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματιζουμε στο μουλτι τα μπισκότα, τα αμύγδαλα,τα βάζουμε σε κουμπωτή φόρμα και ρίχνουμε από πάνω το βούτυρο και το ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς πάνω κάτω. Χτυπάμε την κρέμα,την άχνη, το τυρί και τον χυμο μέχρι να σφίξουν και την απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα αφού έχουν κρυώσει. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μερικές ώρες.Αν επιλέξουμε την κομπόστα βύσσινο βράζουμε μόνο το ζουμί σκέτο με το κορν φλάουρ και την άχνη μέχρι να πήξει. Στρώνουμε τα βύσσινα πάνω από την κρέμα και περιχύνουμε το ζουμί. Άλλη επιλογή είναι η μαρμελάδα ότι γεύση σας αρέσει!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου