ΥΛΙΚΑ
10 πιπεριές κέρατο πράσινες σκούρες
2 πιπεριές Φλωρίνης
6 λουκάνικα η 2 μεγάλα χωριατικα
1 κούπα σπιτική σάλτσα ντομάτα
1 κουτάλια πελτέ
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3 κούπες νερό
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε τις πιπεριές,τις ξεφλουδιζουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε λοξά τα λουκάνικα, τα τηγανίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Βάζουμε σε ενα πλάκερο λαδάκι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι,ρίχνουμε τις σάλτσες,τα μπαχαρικά και το νεράκι. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις πιπεριές και σιγοβράζουμε να μαλακώσουν και να μελώσει η σάλτσα! Δυο λεπτά πριν το σβήσουμε ρίχνουμε τα λουκάνικα!! Εγώ προτιμώ λουκάνικα από γνωστό σούπερ της θεσσαλονικης με την ονομασία ΡΙΓΑΝΑΤΑ σε συσκευασία στο ψυγείο. Είναι πολύ ελαφριά.Εσεις αν εχετε γερο στομαχι φυσικα να προτιμησετε του χασαπη!!! Σερβίρουμε με ελληνική φέτα και ζεστό ψωμάκι για βουτες!! Ένα φαγητό που μας ταξιδεύει στο πανέμορφο Πήλιο!!!
Καλή απόλαυση και μην ξεχνάτε όποτε μπορείτε να ταξιδεύετε!!!🌺
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου