ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ
ΥΛΙΚΑ
Πατάτες τηγανισμένες
Αυγά
Αλάτι,πιπέρι,ρίγανη και ότι άλλο σας αρέσει από μυρωδικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θα σας δώσω οδηγίες για τηγάνι 24 εκ. Αν έχετε το μεγάλο θα διπλασιάσετε την ποσότητα των υλικών. θα καθαρίσετε 3 μέτριες πατάτες και θα τις κόψετε η ψιλές η στρόγγυλες,όχι πολύ χοντροκομμενες. Θα τις τηγανίσετε σε ένα κατσαρολακι και θα της βάλετε στο τηγάνι σας χωρίς λάδι. Η φωτιά στο μέτριο. θα χτυπήσετε 3 αυγά με τα μυρωδικά και θα περιχύσετε τις πατάτες. Σε πέντε λεπτά περίπου όταν θα δείτε ότι ρούφηξε τα υγρά του θα πάρετε ένα καπάκι κατσαρόλας και θα τα αναποδογυρισετε. Το αφήνετε 3 λεπτά να ψηθεί και από την άλλη πλευρά και σερβίρετε!!!! Τόσο εύκολα,τόσο νόστιμα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου