ΥΛΙΚΑ
100 γρ. ασπράδια αυγού σε θερμοκρασια δωματιου
200 γρ. ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
Μισό σφηνάκι κονιάκ
Αν θέλετε να το χρωματίσετε μόνο με χρώμα ζαχαροπλαστικης
Λιγο αλατι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για 10 λεπτά μέχρι να το γυρίζετε ανάποδα και να είναι σταθερό. Βάζουμε λαδόκολλα και με ένα κορνε η μια σακούλα τρίγωνη σχηματίζουμε μικρά βουναλάκια η ένα μεγάλο στρόγγυλο να το κάνετε τούρτα. Τα ψήνουμε στους 100 βαθμούς πάνω κάτω για 2 ώρες. Βγαίνουν περίπου 25 κομμάτια. Είναι ένα ωραίο κέρασμα για γάμους και βαφτίσεις!!!
Καλή απόλαυση με πολλές χαρές στην ζωή σας!!!🌺
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου