ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΌ
ΥΛΙΚΑ
1 Φαρίνα
1 ποτήρι νερού (250γρ)κανονικό σπορέλαιο
1 και μισό ποτήρι ζάχαρη
5 αυγά
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
1 κουτί (330γρ)πορτοκαλάδα με ανθρακικό
150 γρ τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν. Έπειτα ρίχνουμε το λάδι,τις βανίλιες,την πορτοκαλάδα,το μπεικιν και το αλεύρι. Την τρούφα θα την αλευρώσετε και θα την προσθέσετε στο τέλος και θα ανακατέψετε με κουτάλι. Το τοποθετούμε σε βουτυρωμένη φόρμα με τρύπα στην μέση αλλα μπορειτε και σε πυρέξ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για μια ώρα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου