Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΌ

ΥΛΙΚΑ

1 Φαρίνα
1 ποτήρι νερού (250γρ)κανονικό σπορέλαιο
1 και μισό ποτήρι ζάχαρη
5 αυγά
2 βανίλιες
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
1 κουτί (330γρ)πορτοκαλάδα με ανθρακικό
150 γρ τρούφα 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατεψουν. Έπειτα ρίχνουμε το λάδι,τις βανίλιες,την πορτοκαλάδα,το μπεικιν και το αλεύρι. Την τρούφα θα την αλευρώσετε και θα την προσθέσετε στο τέλος και θα ανακατέψετε με κουτάλι. Το τοποθετούμε σε βουτυρωμένη  φόρμα με τρύπα στην μέση αλλα μπορειτε και σε πυρέξ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για μια ώρα!!!

Καλή απόλαυση και μην ξεχνάτε η ζωή είναι γλυκεια!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου