ΑΛΜΥΡΟ ΚΕΙΚ ΑΦΡΟΣ
ΥΛΙΚΑ
700 γρ. φαριναπ
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα χυμό πορτοκάλι
1 φακελάκι μαγιά
Λίγο αλάτι
2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
1 ψιλοκομμένο μεγάλο κρεμμύδι
15 ψιλοκομμένες ελιές
Αν θέλετε τρίβετε επάνω φέτα.
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μας και τέλος τα λαχανικά,τις ελιές και ζυμώνουμε. Εγώ το μείγμα το έβαλα σε ένα πυρέξ βουτυρωμένο. Προθέρμανα τον φούρνο στους 50 βαθμούς και για μια ωρίτσα έβαλα το πυρέξ μέσα να φουσκώσει το μείγμα. Μόλις φούσκωσε ανέβασα τους βαθμούς στους 170 και έψησα μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου