ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. βανίλιες ώριμες
400 γρ. στεβια κρυσταλλική
2 βανίλιες
Χυμό από μισό λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το φρούτο στην μέση με την φλούδα του και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με την ζάχαρη και την βανίλια να σταθούν για 5 ώρες. Ανοίγουμε την φωτιά και όταν η μαρμελάδα μας αρχίζει να βράζει το χαμηλώνουμε στο μισό. Όταν το ζουμάκι αρχίζει και πηχτωνει,θα το καταλάβετε αν ρίξετε μια σταγόνα σε καθαρό πιάτο και δεν είναι σαν νερό, είναι έτοιμο. Αν έχετε το εργαλείο που κάνουμε βελουτέ τις σούπες θα το τρίψετε. Ρίχνετε το χυμό από λεμόνι και την βάζετε σε καθαρά βάζα ,τα σφραγίζετε και τα γυρίζετε ανάποδα!!! Τόσο απλά έχετε μια υπέροχη μαρμελάδα χωρίς τύψεις!!
Καλη απόλαυση και μην ξεχνάτε να αγαπάτε τον εαυτό σας!!!🌺
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου