Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020


ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ

ΥΛΙΚΑ 

Γαύρο χοντρό γούνα
Ξύδι
Αλάτι
Σκόρδο
Σπορέλαιο
Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ 

Αφού καθαρίσουμε τον γαύρο ,δηλαδή βγάλουμε το κεφάλι, τα εντόσθια και την ραχοκοκκαλιά με την ουρά τα πλένουμε και τα αλατίζουμε να φύγουν τα υγρά του. Παίρνουμε ένα ταπερ ρηχό τα αραδιάζουμε και τα σκεπάζουμε με το ξύδι και το σκόρδο για μια μέρα στο ψυγείο. Την άλλη μέρα το αλλάζουμε ταπερ και το σκεπάζουμε με το λάδι και ρίχνουμε τα μυρωδικά μας!! Ο τέλειος μεζές!!!Ποσο Ελλαδα!!!

Καλη απολαυση Ελλαδαρα μου!!!🌺

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου