ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ
ΥΛΙΚΑ
Γαύρο χοντρό γούνα
Ξύδι
Αλάτι
Σκόρδο
Σπορέλαιο
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού καθαρίσουμε τον γαύρο ,δηλαδή βγάλουμε το κεφάλι, τα εντόσθια και την ραχοκοκκαλιά με την ουρά τα πλένουμε και τα αλατίζουμε να φύγουν τα υγρά του. Παίρνουμε ένα ταπερ ρηχό τα αραδιάζουμε και τα σκεπάζουμε με το ξύδι και το σκόρδο για μια μέρα στο ψυγείο. Την άλλη μέρα το αλλάζουμε ταπερ και το σκεπάζουμε με το λάδι και ρίχνουμε τα μυρωδικά μας!! Ο τέλειος μεζές!!!Ποσο Ελλαδα!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου