ΙΜΒΕΡΤΟΖΑΧΑΡΗ
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ζάχαρη
200 γρ. νερό
1 κουταλιά χυμό λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολακι βάζουμε όλα τα υλικά μας στην φωτιά στο 9 και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να αρχίσει ο πρώτος βρασμός. Αφού αρχίσει να βράζει κατεβαζουμε στο 1 την θερμοκρασία και σταματάμε το ανακάτεμα για 20 λεπτά ακριβώς. Αφού κρυώσει την τοποθετούμε σε καθαρό βάζο με καπάκι.Την χρησιμοποιουμε στα τσουρέκια μας για να κάνουν κλωστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου