ΠΑΣΤΕΛΙ ΣΠΙΤΙΚΟ
ΥΛΙΚΑ
1 κούπα σουσάμι
1 κούπα αμύγδαλο άσπρο ψημένο
3 κουταλιές μελί
2 φλιτζανάκια του καφέ ζάχαρη(200γρ)
ξύσμα από λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καβουρντιζουμε το σουσάμι μας σε τηγάνι αντικολλητικο χωρίς λάδι μέχρι να ξανθίσει. Χοντροκοβουμε τα αμύγδαλα και τα προσθέτουμε στο τηγάνι ρίχνουμε το μέλι και την ζαχαρη και ανακατεύουμε για 7 λεπτά. Τελος ρίχνουμε το ξύσμα και αν θελουμε προσθετουμε κραμπερι. Έχουμε απλώσει στον πάγκο μας λαδόκολλα αδειάζουμε το μείγμα επάνω το σκεπάζουμε πάλι με λαδόκολλα και το ανοίγουμε με πλάστη. Γρήγορες κινήσεις μην μας κρυώσει. Αφού το στρώσουμε ομοιόμορφα το αφήνουμε να στεγνώσει καλά και το κόβουμε σε ότι σχήμα θέλουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου